onsdag 4 maj 2011

Välkommen!

Hej Hej!
Kajsa heter jag och denna blogg kommer jag främst ha för att upplysa mina vänner och min familj om mina äventyr som aupair i Schweiz men även andra är välkomna att läsa!
Jag ska åka till Schweiz i mitten av augusti och vara borta i drygt ett halv år om jag triva, vilket jag absolut tror!
Jag ska bo i en stad nära Lausanna så om du också ska dit, don't hesitate! Vill gärna träffa andra som jag där borta, kan nog bli ensamt annars.
Jag kommer förmodligen inte skriva så mycket nu när jag går i skolan men ju närmare resan jag kommer ju mer kommer det antagligen skrivas om nerver, vad man ska packa och allt man kommer sakna.
Men tacka Gud för skype och internet! Jag kommer ju fortfarande kunna hålla kontakten med mina söta vänner och ringa min familj om jag har hemlängtan.
Jag är dock säker på att jag kommer vilja komma in i familjen så att de ser mig som en extra syster eller en kusin av något slag. Jag älskar verkligen barn och hade gärna velat ha en liten syster eller bror även ifall VISSA tror jag hade tyckt det var jobbigt i längden ;P
Ville bara pröva bloggen lite, har precis haft svenska B nationella och är helt trött i huvudet så bara babblar på ;D
Ha det bra tills vi hörs igen,
Kajsa

4 kommentarer:

 1. Vissa = de som har syskon som kan gå från att vara världens goaste ungar och sedan bli barn till djävulen själv på ett ögonblick! Hehe, nej, du kommer älska det för det gör jag, hur mycket jag än klagar.
  XOXO

  SvaraRadera
 2. Hej! Hittade din blogg när jag googlade på au pair i Schweiz. Jag ska också dit i höst, till området Lavaux strax utanför Lausanne :) (Man kunde inte kommentera utan bloggerprofil, så jag loggade in med mitt google account, hoppas det funkar.)

  SvaraRadera
 3. Hej Amanda!
  Vad glad jag är att du tog kontakt :D Jag ska bo i Tolochenaz, ganska nära Lausanne, men närmare Morges, om det kanske ringer fler klockor ;) Vi kanske kan bli vänner på facebook och höras mer? :)

  SvaraRadera
 4. Absolut! Skriver helst inte ut mitt efternamn på internet (google you know), men maila mig på adnamadora@gmail.com :)

  SvaraRadera